Jaarverslag 2015

01 Huisvesting

Verhuizing post Balkbrug

Vanaf 11 juni heeft de post Balkbrug (04-152) de post Ommen als uitvalsbasis.  Het huurcontract van de post in Balkbrug is niet verlengd, o.a. omdat het pand niet meer aan de eisen van deze tijd voldoet. Dit wordt versterkt door regelmatige stankoverlast vanwege ongedierte. In Ommen heeft de voormalige verblijfsruimte een opknapbeurt gehad.

Het ligt in de lijn der verwachting dat er met regelmaat VWS gestaan moet worden in de regio Balkbrug-Dedemsvaart. Met de brandweer van Dedemsvaart is afgesproken dat er gebruik gemaakt kan worden van hun kazerne. Er wordt een alternatief gezocht in de omgeving Balkbrug-Dedemsvaart. De huisvesting is in 2016 gerealiseerd.

Toevoegen aan mijn jaarverslag
Volgende Paragraaf 02 Hartslag nu

Uw selectie

0 PDF & Print
INK Model
Navigatie
Home Samenvatting leiderschap - Landelijke ontwikkelingen - Samenwerkingsverbanden 2015 Medewerkers - Bevordering gezondheid - Bevordering deskundigheid - Cao - Verbetering dienstroosters - Bijzonderheden Strategie en beleid - Kwaliteitsmanagement Middelen - Huisvesting - Hartslag nu - Inrichting ambulances - Zorgambulance bestaat 5 jaar Processen - Melding kindermishandeling en huiselijk geweld - Trainingsunit SMART - Onderzoek Waardering - Waardering klanten en partners - Waardering medewerkers - Waardering maatschappij Eindresultaten - Prestaties - Financieel