Jaarverslag 2015

03 Inrichting ambulances

 

SPECIALE AMBULANCE VANWEGE EBOLA

Hoewel begin 2015 de dreiging van het ebolavirus afnam, bleef RAV IJsselland gericht op het treffen van voorbereidingen. Zo werd een bestaande ambulance aangepast om het veilig vervoeren van patiënten met een (verdenking van) infectieziekte A te waarborgen. De aanpassing betrof het minimaliseren van materialen, het aanbrengen van een speciale vloer die goed kan worden gereinigd, het afsluiten van het voor- en achtercompartiment en het scheiden van verwarming en airco in deze compartimenten.

 


MET AUTOPULSE CONSTANT HOGE KWALITEIT HARTMASSAGE

Voor alle ambulances van RAV IJsselland is een nieuw mechanisch hulpmiddel aangeschaft dat hartmassage kan uitvoeren: de autopulse. De verwachting is dat de kwaliteit van de hartmassage, al rijdend in de ambulance en over een langere periode, van constantere kwaliteit zal zijn. De invoering van de autopulse vraagt de nodige aandacht en introductie onder de ambulanceteams. Voor 2016 staat scholing in het gebruik van het hartmassageapparaat op het programma.

Toevoegen aan mijn jaarverslag
Volgende Paragraaf 04 Zorgambulance bestaat 5 jaar

Uw selectie

0 PDF & Print
INK Model
Navigatie
Home Samenvatting leiderschap - Landelijke ontwikkelingen - Samenwerkingsverbanden 2015 Medewerkers - Bevordering gezondheid - Bevordering deskundigheid - Cao - Verbetering dienstroosters - Bijzonderheden Strategie en beleid - Kwaliteitsmanagement Middelen - Huisvesting - Hartslag nu - Inrichting ambulances - Zorgambulance bestaat 5 jaar Processen - Melding kindermishandeling en huiselijk geweld - Trainingsunit SMART - Onderzoek Waardering - Waardering klanten en partners - Waardering medewerkers - Waardering maatschappij Eindresultaten - Prestaties - Financieel